Meneraju Pendidikan Holistik

Sertai kami dalam memartabatkan pendidikan holistik – berusaha di dunia dan berjaya di akhirat
Sedekah subuh. Dapat kecuali cukai pendapatan 10 %. Bantu kebajikan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan memperkasakan pendidikan Islam.
Sila klik untuk semak di LHDN

“Potongan di bawah subseksyen 44(6), Akta Cukai Pendapatan 1967, Nombor Rujukan: LHDN.01/35/42/51/179-6.8482. Tempoh kuatkuasa kelulusan: 1 Julai 2020 hingga 30 Jun 2025″

Imbas guna QR Pay bank anda

Infaq Ramadan akan digunakan untuk bantuan kebajikan dan kesihata fakir miskin dan anak yatim. Juga akan digunakan untuk biasiswa dan operasi pendidikan tahfiz dan sekolah Islam.
Klik untuk info lanjut
Bantuan kebajikan, pendidikan dan kesihatam kepada kepada fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan pendidikan Islam. Derma anda dikecualikan cukai LHDN.
Yayasan Pendidikan Hidayah giat membantu kebajikan, pendidikan dan kesihatan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan pendidikan Islam.

IKUTI PERKEMBANGAN YPH DI FACEBOOK

VISI Kami

Menjadi sebuah yayasan cemerlang dalam menyediakan infrastruktur yang mapan dan sokongan yang mantap demi membangunkan generasi pemimpin rabbani.

misi Kami

Menyediakan sokongan untuk keperluan pendidikan, kerohanian, ekonomi, kesihatan dan sosial bagi golongan yang memerlukan melalui kolaborasi bersama rakan kongsi strategik. 

PROJEK-PROJEK SEDANG BERJALAN

Infaq Kebajikan dan Pendidikan melalui Yayasan Pendidikan Hidayah untuk fakir miskin, anak yatim, pendidikan Tahfiz dan sekolah Islam.
Sila klik untuk maklumat lanjut.

DANA ANAK YATIM

INFAQ KEBAJIKAN & PENDIDIKAN

BIASISWA UNTUK PELAJAR

Berita Aktiviti YPH

Umum

Bantuan Asnaf Melaka

Skudai, 21 Jan 2022: Seramai 100 orang pelajar lelaki Sekolah Menengah Islam Hidayah (SMIH), Skudai Johor telah menerima bantuan makanan sihat dari Yayasan Pendidikan Hidayah

Baca lagi »
Umum

Makanan Sihat Untuk Pelajar SMIH

Skudai, 21 Jan 2022: Seramai 100 orang pelajar lelaki Sekolah Menengah Islam Hidayah (SMIH), Skudai Johor telah menerima bantuan makanan sihat dari Yayasan Pendidikan Hidayah

Baca lagi »
Umum

Baju Raya Untuk Anak Yatim

Muar, 1 Mei 2021: Sempena cuti hari buruh, Yayasan Pendidikan Hidayah (YPH) mengambil kesempatan membahagiakan anak-anak yatim dengan pembelian baju raya. Terserlah kegembiraan pada wajah

Baca lagi »

MAKLUMANInfaq minima RM20

Untuk mengambil kira kos pengurusan, nilai minima Infaq Iftar ialah 2 pek bersamaan RM20.

Harap maklum

Tabung Infaq Kebajikan dan Pendidikan

RM
tajaan minimum RM 20.00 untuk 2 orang.
Select Payment Method
Personal Info

NOTA PENGECUALIAN LHDN

Untuk mendapat pengecualian LHDN anda perlu mengisi nombor kad pengenalan anda (sekiranya derma peribadi) dan nombor SSM/ROS (sekiranya derma ini adalah bagi pihak syarikat).

Alamat juga perlu disertakan. Sekiranya derma peribadi, letakkan alamat sendiri dan sekiranya derma syarikat, letakkan alamat syarikat.

Terima kasih.

Donation Total: RM100.00