yph-v1

Lembaga Pemegang Amanah

Yayasan Pendidikan Hidayah (YPH) ditubuhkan oleh Pusat Pendidikan Hidayah Berhad (PPH), Johor Bahru pada 10 Disember 2018

YPH didaftarkan di bawah Akta 258, Jabatan Perdana Menteri dengan nombor pendaftaran PPAB-26/2018.

Pemegang Amanah Yayasan Pendidikan Hidayah Berdaftar (Board of Trustee) terdiri dari tiga orang dari pelbagai latar belakang.

Professor Dr Haji
Azlan Ab Rahman

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif, UTMSpace.

Ar Dr Haji
Norzam Darmin

Principal, Norzam Architect

Sr Haji