Sedekah subuh. Dapat kecuali cukai pendapatan 10 %. Bantu kebajikan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan memperkasakan pendidikan Islam.
Sila klik untuk semak di LHDN

SEDEKAH

SUBUH

Kini: RM244,178.64
Sedekah subuh di bulan Ramadan. Infaq Ramadan bertujuan mengumpul dana untuk membantu fakir miskin, anak yatim, pendidikan tahfiz dan sekolah Islam
No akaun Bank Muamalat:
Rujukan Bank-In: INFAQ

sedekah subuh
Tabung infaq ramadan

Sedekah subuh di bulan Ramadan. Masa terbaik untuk mengisi Tabung Infaq Ramadan. Bertujuan untuk membantu fakir miskin, anak yatim, pendidikan tahfiz dan sekolah Islam anjuran Yayasan Pendidikan Hidayah

Dana dari sedekah subuh ini akan digunakan untuk memberi makan, bantuan kebajikan dan kesihatan kepada fakir miskin dan anak yatim. Ia juga akan digunakan untuk bantuan operasi dan biasiswa kepada pelajar Tahfiz dan sekolah Islam. Rebur peluang sedekah subuh di bulan Ramadan.

Teruskan Sedekah Subuh Di sini

Infaq Ramadan

10 RAMADAN TERAKHIR. TIADA CAS TAMBAHAN DIKENAKAN.

NOTA PENGECUALIAN CUKAI LHDN

antara yang menerima