Sedekah subuh. Dapat kecuali cukai pendapatan 10 %. Bantu kebajikan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan memperkasakan pendidikan Islam.
Klik untuk semak di LHDN

INFAQ KEBAJIKAN dan PENDIDIKAN

Kini: RM1,485,171.35
Infaq Kebajikan dan Pendidikan melalui Yayasan Pendidikan Hidayah untuk fakir miskin, anak yatim, pendidikan Tahfiz dan sekolah Islam.

NO AKAUN BANK MUAMALAT

RUJUKAN BANK-IN: INFAQ

Tabung infaq

Infaq Kebajikan dan Pendidikan ini bertujuan membantu fakir miskin, anak yatim, pendidikan tahfiz dan sekolah Islam anjuran Yayasan Pendidikan Hidayah.

Dana akan gunakan untuk memberi makan, bantuan kebajikan dan kesihatan fakir miskin dan anak yatim. Ia juga akan digunakan untuk bantuan operasi dan biasiswa kepada pelajar Tahfiz dan sekolah Islam.

Teruskan Infaq Anda Di sini

antara yang menerima