Tahniah Sr Haji Mohd Khairudin Abd Halim

Setinggi-tinggi tahnah diucapkan kepada Sr Haji Mohd Khairudin bin Abd Halim di atas perlantikannya sebagai Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta, Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta Malaysia, Kementerian Kewangan bermula 29 Oktober 2019.

Sr Haji Mohd Khairudin adalah juga salah sorang Lembaga Pemegang Amanah, Yayasan Pendidikan Hidayah sejak mula ditubuhkan pada 10 Disember 2018.

Lembaga Pemegang Amanah dan seluruh pengurusan Yayasan Pendidikan Hidayah amat berbesar hati dengan perlantikan ini.  

Semoga pengalaman luas Tuan Haji  Mohd Lhairudin akan juga dapat membawa Yayasan Pendidikan Hidayah ke tahap yang lebih cemerlang.

Kongsikan di laman sosial anda

Haji Ahmadon Bakri

Haji Ahmadon Bakri

Haji Ahmadon Bakri adalah Pengurus Besar, Yayasan Pendidikan Hidayah. Memegang nilai menyemai empati, menabur bakti, Haji Ahmadon komited bersama pasukan YPH menyempurnakan amanah penderma melalui agihan yang bersepadu kepada golongan yang memerlukan.

Komen

RM
tajaan minimum RM 20.00 untuk 2 orang.
Select Payment Method
Personal Info

NOTA PENGECUALIAN LHDN

Untuk mendapat pengecualian LHDN anda perlu mengisi nombor kad pengenalan anda (sekiranya derma peribadi) dan nombor SSM/ROS (sekiranya derma ini adalah bagi pihak syarikat).

Alamat juga perlu disertakan. Sekiranya derma peribadi, letakkan alamat sendiri dan sekiranya derma syarikat, letakkan alamat syarikat.

Terima kasih.

Donation Total: RM100.00