Sedekah subuh. Dapat kecuali cukai pendapatan 10 %. Bantu kebajikan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan memperkasakan pendidikan Islam.

TABUNG KHAS

HUDA IZZATI

The form is not published.

Ini

Huda Izzati binti Abdullah...

Beliau berumur 17 tahun dan merupakan anak kepada En Abdullah – mesra dikenali sebagai Cikgu Lah.

Beliau akan menjalani pembedahan tulang belakang di Hospital Sultanah Aminah (HSA), Johor Bahru. Pembedahan diperlukan kerana tulang belakang yang telah bengkok dan terputar.

Kos Pembedahan adalah

RM 0

Bantu ringankan beban

Yayasan Pendidikan Hidayah mengambil inisiatif mengajak semua untuk membantu kos pembedahan ini. Sila isi borang berikut dan ikuti arahan seterusnya.

Ayuh membantu Cikgu Lah dalam menghadapi saat sukar ini. Semoga usaha tuan/puan menjadi salah satu sebab ALLAH menjadi redha kepada tuan/puan.

The form is not published.

antara yang menerima

bantuan yayasan