Sedekah subuh. Dapat kecuali cukai pendapatan 10 %. Bantu kebajikan fakir miskin, anak yatim, pembelajaran tahfiz dan memperkasakan pendidikan Islam.
Klik untuk semak di LHDN

BANTUAN

KECEMASAN

Yayasan Pendidikan Hidayah

Dana Terkumpul

RM0

The form is not published.

telah dibantu sejak 01/07/2021

954 keluarga

anggaran mendapat manfaat

4,770 orang

MELIBATKAN Perbelanjaan

RM 74,783.30

Bantuan Kecemasan juga bermaksud kempen bendera putih. Yayasan Pendidikan Hidayah berusaha membantu mereka yang kesempitan akibat COVID-19. Salurkan sumbangan anda.

NO AKAUN BANK MUAMALAT

YAYASAN PENDIDIKAN HIDAYAH

01020005432712

RUJUKAN BANK-IN: KECEMASAN

Tabung BANTUAN KECEMASAN

Anda menghadapi kelaparan, kekurangan bekalan makanan, atau memerlukan bantuan lain?

Atau, anda ingin menderma bagi keperluan sahabat-sahabat yang memerlukan di luar sana?

The form is not published.

Berat sama dipikul,
ringan sama dijinjing

MEREKA YANG MENERIMA BANTUAN KECEMASAN

BANTUAN INI BERMULA sejak 1 JULAI HINGGA 23 JULAI 2021

Bilangan keluarga fakir miskin dan anak yatim asnaf yang mendapat bantuan kecemasan dari Yayasan Pendidikan Hidayah sempena PKP 3.
Bantuan khas ini bermula sejak 1 Julai 2021 sehingga 23 Julai 2021.

antara yang menerima

bantuan yayasan

MAKLUMAN

Infaq minima RM20

Untuk mengambil kira kos pengurusan, nilai minima Infaq Iftar ialah 2 pek bersamaan RM20.

Harap maklum