Yayasan Pendidikan Hidayah

Sertai kami dalam memartabatkan pendidikan holistik - berusaha di dunia dan berjaya di akhirat

PROJEK TERKINI

DANA DAN TABUNG YANG BOLEH ANDA SUMBANG

* Hover / sentuh untuk maklumat lanjut

Aktiviti YPH yang terkini

Sistem Tempahan Koop SMIH

TEMPAHAN ONLINE Sistem Tempahan KOOP SMIH Platform sistem tempahan KOOP SMIH ini adalah sumbangan Yayasan Pendidikan Hidayah. Semua tempahan dibayar terus ke akaun KOOP SMIH.

Teruskan membaca »

Apa yang kami usahakan

Kami Mengimpikan

...untuk menjadi sebuah yayasan cemerlang dalam menyediakan infrastruktur yang mapan dan sokongan yang mantap demi membangunkan generasi pemimpin rabbani.

...oleh itu...

Kami Berusaha

...untuk menyediakan sokongan untuk keperluan pendidikan, kerohanian, ekonomi, kesihatan dan sosial bagi golongan yang memerlukan melalui kolaborasi bersama rakan kongsi strategik.

Punca Kuasa

YPH ditubuhkan di bawah Akta 258, Undang-undang Malaysia dengan nombor pendaftaran PPAB-26/2018 pada 10 Disember 2018. Agensi yang meluluskan ialah Bahagian Hal Ehwal Undang-undang, Jabatan Perdana Menteri Malaysia.

YAYASAN PENDIDIKAN HIDAYAH
KM26, Kg Sinaran Baru, Jalan Johor Bahru, 81300 Johor Bahru, Johor Darul Takzim.

Tel: +6075574689
E-mel: derma@yayasanhidayah.my

Hakcipta Terpelihara © Pemegang Amanah
Yayasan Pendidikan Hidayah Berdaftar 2019.